• logo-RGMotors

RGMotors

RGMotors is een traditionele autogarage in Roeselare-Rumbeke met een andere kijk op zaken. Wij willen uw mobiliteit eenvoudiger maken. Onze slogan is dan ook ‘Mobiel op maat’. Mobiel op maat begint natuurlijk al met de keuze van hoe je je wilt verplaatsen. Koning auto staat steeds meer stil in de file en het wordt er niet beter op. Wij willen jou helpen inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en zoeken uit hoe jij je het snelst en eenvoudigst kan verplaatsen: te voet, per fiets, met de bus, met de auto, etc.

RGMotors onderneemt volgende acties:
  1. RGMotors stelt zijn toonzaal ter beschikking om promotie te voeren voor initiatieven van derden die duurzame vormen van (gedeelde) mobiliteit mogelijk maken voor de buurtbewoners.
  2. RGMotors organiseert jaarlijks een evenement waarbij mensen gratis een testrit kunnen doen met een elektrische auto, en benadrukt hierbij het belang van gedeelde mobiliteit.
  3. RGMotors werkt samen met initiatieven van het gemeentebestuur en lokale verenigingen om tot een duurzame gedeelde mobiliteit te komen.
  4. RGMotors biedt in de komende drie jaar zijn vervangwagens aan via minstens één autodeelplatform.
  5. RGMotors zal tegen 2020 minstens de helft van zijn aangeboden deelauto’s elektrificeren.
  6. RGMotors biedt zijn elektrische bakfiets aan aan de buurtbewoners via een deelformule.