//Group Casier Risk & Insurance
  • Group Casier

Group Casier Risk & Insurance

Group Casier is een verzekeringsmakelaar en adviseert ondernemingen voor een geïntegreerd risico- en verzekeringbeheer. Ze werken verspreid over kantoren in Menen en Gent, en focussen op middelgrote, innovatieve en creatieve firma’s, met behoefte aan out-of-the-box oplossingen. Zo lopen we in de kijker bij o.m. projectbedrijven, nieuwe energie, recyclage, media, engineering en moderne voeding. Group Casier is tevens een aanbieder van een autodeelverzekering (momenteel in gebruik door het particuliere autodeelsysteem Cozycar). 

Group Casier Risk & Insurance onderneemt volgende acties:
  1. Group Casier engageert zich om haar eigen autodeelverzekeringsplatform te blijven ontwikkelen volgens de noden en de feedback van de klanten.
  2. Group Casier bekijkt nieuwe, moeilijk te verzekeren pistes en werkt mee aan het aanbieden van een sluitende oplossing voor de verzekering van verschillende soorten van autodelen.
  3. Group Casier onderzoekt de knelpunten van autodelen op juridisch en verzekeringsvlak en denkt mee over gepaste oplossingen. Hiervoor neemt Group Casier actief en facilterend deel aan de werkgroep verzekeringen i.k.v. deze Green Deal.