• MM_logo_2017_Complet_toutes_couleurs_DEF_spec

MaestroMobile

MaestroMobile is een platform dat bedrijven en particulieren toegang biedt tot middelen en tools op het gebied van mobiliteit. De filosofie van Maestromobile ligt in de overtuiging dat gedeelde mobiliteit alleen mogelijk is in een sterk partnerschap tussen overheden, private actoren en de associatieve sector. Green Deal is een netwerk dat precies deze doelstelling vervult en onze vereniging wil optreden als een experimenteel laboratorium voor initiatieven voor gedeelde mobiliteit.

MaestroMobile onderneemt volgende acties:
  1. MaestroMobile organiseert een serious game voor bedrijven, overheden, scholen of om het even welke instelling die een project rond duurzame (gedeelde) mobiliteit wil starten.
  2. MaestroMobile organiseert een coaching sessie (Critical MaaS) met managers in bedrijven met voldoende aandacht voor gedeelde mobiliteit.
  3. MaestroMobile ontwikkelt verschillende tools voor bedrijven zoals training, een toolbox van mobilteitsoplossingen en tutorials over het gebruik van gedeelte mobiliteit.
  4. MaestroMobile promoot het gebruik van de ‘Mobility Van’, een gedeeld promotievoertuig voor alle mobiliteitsdienstverleners.