• Athlon_cmyk

Athlon

Athlon Belgium’ en ‘Athlon Rental Services Belgium’ engageren zich om de Green Deal gedeelde mobiliteit van de Vlaamse Overheid te sluiten, om zo mee te bouwen aan de groene duurzame mobiliteit voor de toekomst. Athlon is een internationale aanbieder van operationele autoleasing en mobiliteitsoplossingen. We zijn er voor elke organisatie die behoefte heeft aan moderne oplossingen onafhankelijk van hoe werknemers zich verplaatsen: met de auto, het openbaar vervoer of de fiets… Onze Athlon Mobility card sluit hier naadloos bij aan. Binnen de leasingsector is Athlon een pionier op het vlak van gedeelde mobiliteit. Voordat we onze innovatieve deeloplossingen beschikbaar maken voor klanten, worden deze uitgebreid getest bij onze werknemers via pilootprojecten zoals Bike 2 Athlon of Car2Use.

Athlon onderneemt volgende acties:
  1. Athlon communiceert actief over gedeelde alternatieven voor de auto via hun communicatiekanalen.
  2. Athlon sensibiliseert haar werknemers, bedrijven en het breder publiek over duurzame en gedeelde verplaatsingswijzen d.m.v. het oprichten van een denktank, actieve deelname aan het maatschappelijk debat en via innovatieve pilootconcepten en geïntegreerde e-mobilityoplossingen.
  3. Athlon bouwt haar productaanbod uit opdat er meer diversiteit ontstaat in het aanbod naar bedrijven toe.
  4. Athlon herschrijft haar eigen mobiliteitspolicy teneinde de eigen vloot te vergroenen en zet meer in op (gedeelde) e-poolwagens, e-poolbikes, ridesharing en sensibilisering rond het openbaar vervoer.
  5. Athlon deelt op reguliere basis haar ervaringen rond gedeelde mobiltiteit binnen de internationale groep, actief in 11 Europese landen, en werkt mee aan oplossingen over de grenzen heen.